Puressentiel A/pique Tropical Stick 20ml

Niet op voorraad

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

De afwerende stick heeft een gepatenteerde zachte & hydraterende formule.

Werkzaamheid getest in een laboratorium tot: 8u30 - tijgermuggen (Aedes albopictus), 5u15 gewone muggen (Culex pipiens) en 5u - tropische muggen (Anopheles gambiae). 100% plantaardige oorsprong actieve bestanddelen.

Gebruik

Gelijkmatig aanbrengen op de onbedekte lichaamsdelen en gezicht (wangen/voorhoofd). Bij kinderen jonger dan 3 jaar alleen aanbrengen op de armen, benen en hals en daarbij het gezicht en de lichaamsdelen vermijden die in contact zouden kunnen komen met de mond (handen/voeten).
6 maanden tot 12 jaar: max. 1 keer/dag
> 12 jaar en zwangere/ borstvoeding gevende vrouwen: max. 2 keer per dag.
Bij kinderen: laten aanbrengen door een volwassene.
Na gebruik de handen wassen.

Samenstelling

Actieve substantie: Cymbopogon winterianus oil, fractionated, hydrated, cyclized (CAS 2304455-69-2) 25% (m/m). Biocide TP19.

Indicatie

Afwerende stick voor gebruik in Tropische zones, Tijgermuggen en tropische muggen.

Contra indicatie

Niet gebruiken bij personen met een voorgeschiedenis van convulsieve of epileptische stoornissen. Contact met de ogen vermijden. Voorafgaand een huidtest uitvoeren. Niet gebruiken op een gewonde huid en de slijmvliezen.

Gegevens
CNK4635967
FabrikantenPuressentiel Benelux
MerkenPuressentiel