Vetramil Honing Spray 100ml

Op bestelling

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Vetramil Spray is speciaal ontwikkeld voor dieren met een ruwe en geprikkelde huid. De spray bevat dezelfde belangrijke ingrediënten als Vetramil honingzalf (enzymrijke honing, essentiële oliën). De actieve honing elementen zijn daarmee in vloeibare vorm en met goede 'sproei' eigenschappen beschikbaar. Vetramil Spray vormt een dunne, langdurige beschermlaag. Door de combinatie van honing en essentiële oliën ondersteunt Vetramil Spray het herstel van de huid. De spray is speciaal bedoeld voor moeilijk te bereiken plekken (bv. de benen van een paard) of grote plekken (bv . de buik van een hond), maar ook voor dieren die zich niet makkelijk op een gevoelige plek laten behandelen. Het sprayen maakt geen geluid, zodat dieren ook rustig blijven bij het aanbrengen.

Gebruik

Vetramil Spray is bedoeld voor grotere honden en dieren.

  1. Het oppervlak zo nodig schoonmaken met zuiver water en drogen met een schone tissue.
  2. De huid 2 à 3 maal daags sprayen op de te behandelen zone.
  3. Een spray behandeling is zo nodig goed combineerbaar met een afdekkend verband.
  4. De behandeling voortzetten totdat de huid is hersteld.
Samenstelling

Propylene Glycol, Mel, Aqua, Polysorbate 80, Lavandula Angustifolia Herb Oil, Ocimum Basilicum Oil, Melaleuca Viridiflora Leaf Oil, Pogostemon Cablin Leaf Oil, Thymus Vulgaris Flower/Leaf Oil, Limonene, Linalool.

Indicatie

dieren met een ruwe en geprikkelde huid

Gegevens
CNK4719357
FabrikantenEmdoka
MerkenVetramil