Rasagiline EG 1Mg Tabl 112X1Mg

Op voorschrift
Geneesmiddel
Op bestelling
Ja

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Gebruik

Volwassenen

  • 1 mg, 1 x /dag.

Toedieningswijze

  • Met of zonder voedsel.
Samenstelling

Welke stoffen zitten er in Rasagiline EG?

  • De werkzame stof is rasagiline. Elke tablet bevat 1 mg rasagiline (als rasagilinetartraat).
  • De andere stoffen in Rasagiline EG zijn microkristallijne cellulose, watervrij colloïdaal siliciumdioxide, natriumzetmeelglycolaat type A, povidon K 30, fosforzuur, stearinezuur.
Indicatie

Ziekte van Parkinson

Behandeling van de idiopathische vorm van de ziekte van Parkinson (PD)

  • als monotherapie (zonder levodopa)
  • of als adjunctieve therapie (met levodopa) bij patiënten met fluctuaties aan het einde van de dosering
Contra indicatie

Wanneer mag u Rasagiline EG NIET innemen?

  • U bent allergisch voor één van de stoffen in dit geneesmiddel. Deze stoffen kunt u vinden in rubriek inhoud van de verpakking en overige informatie.
  • U heeft ernstige leverproblemen
  • Neem volgende geneesmiddelen niet in tijdens uw behandeling met Rasagiline EG: monoamineoxidase (MAO) remmers (bijv. voor de behandeling van depressie of de ziekte van Parkinson, of gebruikt voor een andere indicatie), met inbegrip van medicinale en natuurproducten die u zonder voorschrift kunt verkrijgen, bijv. sint-janskruid pethidine (een sterke pijnstiller)

U dient minstens 14 dagen na het staken van de behandeling met Rasagiline EG te wachten voor u start met een behandeling met MAO-remmers of pethidine.

Gegevens
CNK3429644
FabrikantenEurogenerics (EG) Generics & Consumer
MerkenEurogenerics (EG)
Breedte70 mm
Lengte130 mm
Diepte40 mm
Hoeveelheid verpakking112
Bijsluiter