Pramipexol EG 2,10Mg Verlengde Afgifte Tabl 100

Op voorschrift
Geneesmiddel
Ja
Op bestelling

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Gebruik

Neem Pramipexol EG tabletten met verlengde afgifte slechts eenmaal per dag in en elke dag op ongeveer hetzelfde tijdstip. U kunt Pramipexol EG zowel met als zonder voedsel innemen. Slik de tabletten in hun geheel met water door. Niet op de tabletten met verlengde afgifte kauwen, ze niet delen of pletten. Doet u dit toch, dan bestaat er gevaar dat u een overdosis ontvangt, omdat het geneesmiddel mogelijk te snel in uw lichaam vrijkomt.

Indicatie

Pramipexol EG wordt gebruikt om de symptomen van primaire ziekte van Parkinson bij volwassenen te behandelen. Het kan alleen worden gebruikt of in combinatie met levodopa (een ander geneesmiddel voor de ziekte van Parkinson).

Gegevens
CNK4391785
FabrikantenEurogenerics (EG) Generics & Consumer
MerkenEurogenerics (EG)
Bijsluiter