Avipharm Duiven Oplos Veter 1l

Niet op voorraad

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

vipharm is een mengsel van electrolyten, vitamines en aminozuren, die ervoor zorgen dat de regeneratietijd na de vlucht wordt ingekort. De kleinste eiwitbouwstenen ontlasten de duif en dienen ook tijdens de rui & het kweken als stimulering van de stofwisseling. De opgenomen vitamines versterken de duiven na toediening van antibiotica en fasen met stress. Voeradvies: Tijdens de rui en de kweek, voor het opgroeien van jonge dieren, na wedstrijdvluchten, voor aansterking en dekking van de extra behoefte na toediening van antibiotica elke dag 20 ml (4 schroefdoppen) Avipharm op 1 liter drinkwater.

Gegevens
CNK1013655
MerkenRöhnfried
Breedte100 mm
Lengte100 mm
Diepte250 mm