Auri Cleaner 100ml

Niet op voorraad

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Auri reiniger bevat bepaalde olieachtige stoffen (Squalaan, zonnebloemolie en zoete amandelolie) in hoge concentratie. Het is een emulsie die verdikt oorsmeer tempert, zodat het veilig kan worden verwijderd. Bovendien wordt de gehoorgang permanent gesmeerd. Squalaan komt dicht in de buurt van een natuurlijk molecuul dat aanwezig is in menselijk huidsmeer. Squalaan, zonnebloemolie en zoete amandelolie zijn zeer vloeibare oliën. Door de fles te schudden wordt de vloeibaarheid verder verhoogd en wordt de toediening en distributie van auri cleaner vergemakkelijkt.

Allantoïne heeft een hydraterend en verzachtend effect op de opperhuid.

Gebruik

Goed schudden voor gebruik! Houd de punt van het oor rechtop en druppel 4 tot 6 druppels in de richting van de achterkant van de gehoorgang. Verwijder vervolgens het oorsmeer met een wattenstaafje.

Voor een regelmatige hygiëne één of twee keer per week aanbrengen.

Samenstelling

Helianthus annuus (Hybride zonnebloem) zaadolie, Aqua purificata, Squalaan, PEG-8, Prunus amygdalus dulcis-olie, Poloxamer 407, Citroenzuur, Allantoïne, Sorbinezuur, Natriumcitraat.

Indicatie

Voor het reinigen van de oren voor de door de dierenarts voorgeschreven behandeling.

Gegevens
CNK4295713
FabrikantenKela Veterinaria, Pharma Chemicals
MerkenKela Veterinaria