Atorstatineg 40Mg Filmomh Tabl 100

Op voorschrift
Geneesmiddel
Ja
Op bestelling

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Indicatie

ATORSTATINEG bevat de werkzame stof atorvastatine die behoort tot een groep van geneesmiddelen die bekend zijn als statines. Dit zijn lipiden- (vet-) regulerende geneesmiddelen.

ATORSTATINEG wordt gebruikt om de lipiden, bekend als cholesterol en triglyceriden, in het bloed te verlagen wanneer een vetarm dieet en levensstijlveranderingen alleen onvoldoende zijn gebleken. Als u een verhoogd risico op hartziekte heeft, kan ATORSTATINEG ook gebruikt worden om een dergelijk risico te verminderen, zelfs als uw cholesterolspiegels normaal zijn. Tijdens de behandeling moet u een standaard cholesterolverlagend dieet blijven volgen.

Gegevens
CNK4221255
FabrikantenEurogenerics (EG) Generics & Consumer
MerkenEurogenerics (EG)
Bijsluiter