Adtab 12mg Kat >0,5kg-2kg Kauwtabl 3

Geneesmiddel
Op bestelling

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

AdTabᵀᴹ is een kleine gearomatiseerde kauwtablet die katten snel behandelt tegen vlooien en teken. De kauwtablet wordt goed verdragen door katten en is doeltreffend. AdTabᵀᴹ doodt vlooien die vóór toediening op het dier aanwezig zijn binnen 8 uur. AdTabᵀᴹ is 30 dagen werkzaam tegen vlooien en teken.

Deze behandeling is geschikt voor elke kat die ouder is dan acht weken en die meer dan 0,5 kg weegt. De veiligheid van AdTabᵀᴹ werd getest en de werkzame stof, lotilaner, had tijdens klinische studies geen interactie met andere veelgebruikte geneesmiddelen voor huisdieren.

AdTabᵀᴹ is een snelwerkend en gebruiksvriendelijk middel tegen vlooien en teken, en zonder voorschrift verkrijgbaar.

Gebruik

1 keer per 30 dagen

Indicatie

vlooien en teken

Gegevens
CNK4648762
FabrikantenElanco Animal Health
MerkenElanco
Bijsluiter