Solifenacin Krka 5mg Filmomh Tabl 90 X 5mg

Op voorschrift
Geneesmiddel
Niet op voorraad

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Indicatie

Het actieve bestanddeel van Solifenacin Krka behoort tot de groep van anticholinergica. Dezegeneesmiddelen worden gebruikt om de activiteit van een overactieve blaas te verminderen. Dit zorgtervoor dat u langer kunt wachten voordat u naar het toilet gaat en het vergroot de hoeveelheid urinedie uw blaas kan bevatten.

Solifenacin Krka wordt gebruikt bij de behandeling van symptomen van een overactieve blaas. Desymptomen zijn onder andere: een plotselinge sterke aandrang tot plassen zonder waarschuwingvooraf, erg vaak moeten plassen of het verlies van urine omdat u het toilet niet op tijd bereikt.

Gegevens
CNK3918661
FabrikantenKRKA
MerkenKRKA
Breedte52 mm
Lengte42 mm
Diepte89 mm
Bijsluiter